DHvT

Vzw De Heren Van Ternat

Wiel Des Tijds Facebook pagina

Beste vrienden,

Na lang worstelen, praten en schuiven moeten we eerlijk zijn tegenover onszelf en jullie, de deelnemers.

Door omstandigheden buiten onze wil kunnen wij onze cyclus momenteel niet verderzetten. Het project WDT wordt dan ook stopgezet.

Wij hopen dat we jullie toch mooie roleplay-momenten hebben kunnen bezorgen, en dat jullie er even hard van hebben genoten dan wij dat deden als crew en vrienden.

Bij deze zou ik graag de hele crew, nieuw en oud, willen bedanken voor hun inzet en harde werk. Ook een speciale dank aan onze fantastische keukenploeg die volledig vrijwillig heerlijke maaltijden voor ons hebben klaargemaakt!! Uiteraard mag ook onze achterliggende steun niet vergeten worden, bedankt aan De Heren van Ternat voor het vertrouwen en om ons de kans te geven het project te laten gebeuren.

Als laatste wil ik ook alle figuranten en spelers die ooit deelgenomen hebben aan WDT enorm bedanken voor het vertrouwen, de steun en de hulp. Jullie hebben Verden echt tot leven laten komen, zonder jullie konden we dit nooit realiseren.

Moesten er nog vragen zijn, stel deze maar gerust aan mij via mail, pm, postduif of andere middelen die jullie ter beschikking hebben.

Met pijn in het hart zal ik hier afsluiten, nogmaals 1000 maal dank aan iedereen die in ons geloofde en het project heeft gesteund.

Uw projectverantwoordelijke,
Sven/Vriend.